Design by Nurullah Bademci
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Soru : cemaatle namaz kılarken imam secdeden doğrulduğunda tam doğrulmamıza zaman kalmadan ikinci secdeye gidiyor bu durumda ben tam yapmaya gayret gösteriyorum ve saniyelik bir farklılık oluyor ne yapmamız gerekiyor.

Soru : cemaatle namaz kılarken imam secdeden doğrulduğunda tam doğrulmamıza zaman kalmadan ikinci secdeye gidiyor bu durumda ben tam yapmaya gayret gösteriyorum ve saniyelik bir farklılık oluyor ne yapmamız gerekiyor. Empty Soru : cemaatle namaz kılarken imam secdeden doğrulduğunda tam doğrulmamıza zaman kalmadan ikinci secdeye gidiyor bu durumda ben tam yapmaya gayret gösteriyorum ve saniyelik bir farklılık oluyor ne yapmamız gerekiyor.

Mesaj  Admin C.tesi Ara. 18, 2010 12:22 am

Soru : cemaatle namaz kılarken imam secdeden doğrulduğunda tam doğrulmamıza zaman kalmadan ikinci secdeye gidiyor bu durumda ben tam yapmaya gayret gösteriyorum ve saniyelik bir farklılık oluyor ne yapmamız gerekiyor.

Cevap: Bismillahirrahmanirrahim
Namazı kıldıran imama mutlaka riayet etmemiz gerekmektedir. Bu nedenle rukünlerde okunacak tesbihleri fazlalaştırmadan imamla aynı anda hareket etmeliyiz.
Eğer imam tadili erkana uymadan hızlıca namaz kıldırıyorsa, güzel bir dille ikaz edilmelidir

Admin
Admin

https://ezberbozanlar.forumdizini.com

- Similar topics